Vilka är vi?

Armsport.se är en webbplats inriktad på att tillhandahålla information om sporten Armbrytning i Sverige och vi öppnade webbplatsen i maj 2016 under domännamnet Armsport.nu.
Vi såg ett behov av att tillhandahålla information om klubbar, tävlingar och annat som rör sporten Armbrytning, då det är väldigt svårt att hitta denna information då den är väldigt utspridd. Vi ville helt enkelt samla allt på ett och samma ställe.
Uppenbarligen uppskattas vårt arbete, då vi idag är den största svenska webbplatsen som är dedikerad till just sporten Armbrytning.
Under början av 2022 bytte vi domännamn till Armsport.se, men med samma uppskattade innehåll som fanns på Armsport.nu. Vi fortsätter att uppdatera webbplatsen i mån av tid. Webbplatsen är inte inkomstdriven och det medför att utvecklingstakten går relativt långsamt, då vi varken har tid eller ekonomiska resurser för att göra några stora förändringar. Vi har hela tiden haft som mål att tillhandahålla webbplatsen gratis och annonsfritt, vilket vi håller fast vid, även om det sker på bekostnad av att saker inte utvecklas i den takt vi kanske skulle önska.

Har du idéer och förslag på hur vi kan förbättra oss eller vill du kanske bidra ekonomiskt till att kunna utveckla webbplatsen?
Tveka då inte att kontakta oss!

Uppskattar du Armsport.se & det innehåll vi erbjuder gratis och annonsfritt?
Webbplatsen bygger på ideellt arbete, men kostar trots allt pengar att driva.

Besök därför gärna vår samarbetspartner Armsportbutiken.se för högkvalitativa tränings- & rehabprodukter!