Du är här
Start > Nyheter > Klubbregistret stängs ned! Men bara tillfälligt :)

Klubbregistret stängs ned! Men bara tillfälligt :)

Vi kommer under kommande veckor att stänga ned Klubbregistret. Oklart exakt när och under hur lång tid. Vi kommer att byta plugin som hanterar Klubbregistret och ni som besökare kommer att få ett Klubbregister som är bättre än någonsin tidigare.

Några av nyheterna i det uppgraderade Klubbregistret:

  • Klubbregistret kommer automatiskt att lokalisera er plats och presentera resultat med klubbar som finns inom ett visst avstånd.
  • Det kommer att vara möjligt att välja en plats själv och även att välja att visa klubbar inom ett visst avstånd från er nuvarande plats (eller valda plats) som ni själva väljer i en lista.
  • Klubbregistret är kopplat till Google Maps och en översiktskarta kommer att visas där du tydligt ser klubbar som finns inom det sökområde du valt.
  • Klubbregistret kommer att vara betydligt snabbare samt ge dig som besökare en bättre översikt över uppgifter för att kontakta enskilda klubbar.
  • Du kommer att få upp ett tydligt avstånd från din nuvarande plats (eller valda plats) och även lätt kunna få en vägbeskrivning eller se gatuvy för valfri klubb som du är intresserad av att kontakta.

Vi återkommer med närmare information om uppgraderingen!

Med vänlig hälsning
Armsport.nu

Uppskattar du Armsport.se & det innehåll vi erbjuder gratis och annonsfritt?
Webbplatsen bygger på ideellt arbete, men kostar trots allt pengar att driva.

Besök därför gärna vår samarbetspartner Armsportbutiken.se för högkvalitativa tränings- & rehabprodukter!

Liknande inlägg
Upp