Vill du lära dig bryta arm? Kanske få en inblick i hur sporten utövas & fungerar?

Vi kan nu erbjuda en tjänst till privatpersoner som är intresserade av att veta & lära sig mer om sporten Armbrytning.
Du kanske inte har någon klubb inom rimligt avstånd, men ändå vill få mer kunskap och lära dig mer om sporten? Eller du kanske helt enkelt inte vill gå med i en klubb, men ändå lära dig bryta arm för att t ex träna med kompisarna? Intresset för sporten Armbrytning växer snabbt och många lockas av nyfikenhet till sporten och hur den utövas. Nu kan just du få lära dig hur den fungerar!

Utbildning/Seminarium/Genomgång;
Beskrivning: En genomgång av sporten Armbrytning, där du ensam eller tillsammans med t ex dina vänner som kanske också är intresserade, får en genomgång av hur sporten fungerar och en praktisk genomgång på ett riktigt Armbrytarbord. Du/ni får helt enkelt lära er hur man bryter arm på riktigt, hur man tränar armbrytning, genomgång av hur Armbrytarbordet fungerar och en genomgång av reglerna för tävlande.
Vad ingår? En instruktör kommer till den plats du önskar och medtar ett Armbrytarbord samt tillbehör. Genomgången körs under så lång tid som du valt själv vid bokningen. Det finns även möjlighet att köra matcher där instruktören fungerar som domare. Kanske utmana kompisarna? Du bestämmer hur pass avancerad nivå du önskar på genomgången.
Restiden, tidsåtgången och omfattningen av uppdraget styr såklart priset och prissättningen är individuell utifrån vad som önskas.
Plats? Inom Mellansverige
Pris? från 1495 SEK

SÅ vad väntar du på? Hör av dig redan idag, genom att kontakta oss via mejl för närmare detaljer om hur det fungerar.

Uppskattar du Armsport.se & det innehåll vi erbjuder gratis och annonsfritt?
Webbplatsen bygger på ideellt arbete, men kostar trots allt pengar att driva.

Besök därför gärna vår samarbetspartner Armsportbutiken.se för högkvalitativa tränings- & rehabprodukter!