Nu har vi fyllt på vårt resultatarkiv med ännu fler resultat och dessutom sorterat upp allting från nyast till äldst!

Ta en kik i vårt resultatarkiv som blivit ännu större och nu uppdaterat med massor med nya tävlingsresultat: https://www.armsport.se/resultat/
Allt arbete på sidan sker helt ideellt och i mån av tid. Tyvärr har vi legat efter med att fylla på resultatsidan, men nu är vi nästintill ikapp. Tyvärr är det mycket arbete med att renskriva resultat, vilket tar väldigt lång tid emellanåt. Vissa arrangörer släpper färdiga listor i snyggt utförande (= uppskattas av oss då det innebär att vi kan lägga upp det oredigerat). Men de allra flesta lägger upp resultat i textform i t ex ett Facebook-inlägg (= mindre bra för oss), då det kräver en hel del jobb och handpåläggning för att snygga till allting och göra det läsbart när man skapar en PDF-fil.
Men nu har vi lagt nästan en full dag på att redigera ihop en massa resultatlistor som legat i kö och nu är de upplagda. Så hoppas ni uppskattar vårt gedigna resultatarkiv. Vad vi vet, så är vi ensamma i Sverige att ha någonting liknande och vi hoppas och tror att många utövare uppskattar att kunna gå tillbaka i tiden och se resultat från tidigare tävlingar.

Så dela länken till vårt resultatarkiv och dela gärna länken till vår webbplats, så att ännu fler får ta del av denna fantastiska sport!

Uppskattar du Armsport.se & det innehåll vi erbjuder gratis och annonsfritt?
Webbplatsen bygger på ideellt arbete, men kostar trots allt pengar att driva.

Besök därför gärna vår samarbetspartner Armsportbutiken.se för högkvalitativa tränings- & rehabprodukter!